Interview met Elsa

1.Hoi Elsa , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Hoi hoi, ik ben Elsa en ik ben in Lisboa geboren (Portugal). Ik woon in Eindhoven samen met mijn man Camiel en twee kinderen, nu twee volwassen kinderen, Nikita van 18 en Jordi van 23 jaar. Twee jaar geleden ben ik begonnen met blog ElsaRblog. Op ElsaRblog kan je diverse onderwerpen vinden. ElsaRblog is een Kleurrijke Foodblog en Lifestyleblog met veel inspiratie, vooral veel Diy’s en recepten met foto’s en een beschrijving van stap voor stap, zodat iedereen aan de slag kan zonder moeite. Sinds vorig jaar heb ik met veel geluk en plezier, mijn beste vriendin Inge ook bij ElsaRblog betrokken en sindsdien draaien we samen ElsaRblog en samen hebben we er ontzettend veel plezier in om voor jullie te schrijven. 

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Mijn doel was om te laten zien dat iedereen kan koken en zelf dingen kan maken zonder stress en moeite en vooral de inspiratie en plezier om ermee aan de slag te gaan.

3. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Hmmm… dat is inderdaad lastig om te doen. Inge en ik werken allebei fulltime en door veel te plannen kunnen we doen wat wij doen. Daarom is er bij ElsaRblog geen verplichting om een artikel te maken. Dus wat ik wil zeggen is dat er mss een artikel op maandag komt en de andere week op dinsdag enz. Wij willen genieten van onze hobby en niet meer als dat.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?
Ik heb ElsaRblog bijna 3 jaar. Ik kijk terug met veel plezier. Inge en ik wij zijn heel perfectionist. Wij zijn altijd aan het zoeken wat wij kunnen doen om ElsaRblog nog beter te maken.
DoorEefje_05052018_03 1000.png

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Nee gelukkig niet, maar wij hebben ook nog niet echt veel reacties gehad en dat vinden we ook heel erg jammer.
6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?
Ja idd. ik ben begonen met maximaal artikels per week, nieuwsbrief één keer in de maand maar ik merkte dat ik af en toe in de problemen kwam en dat het niet meer leuk was. Dan merkte ik dat i.p.v. plezier ik er last van had en dat wilde ik echt niet. Dus mijn werkwijze is: eerst de belangrijke dingen doen, zoals familie en werk en dan pas mijn blog en ik kan tegen jullie zeggen dat het een perfecte kombinatie is. Natuurlijk blijf ik elke dag een beetje bezig op social media, maar meer doe ik niet. 
7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?
Pfff… dat heb ik gelukkig niet. Ik heb het juist andersom. Ik heb zoveel ideeën dat ik er af en toe last van heb. Als dat zover is ga ik alles op een blokpapier schrijven en zo kan ik mijn hoofd leeg maken.
8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?
Nee dat heb ik niet.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Dat ElsaRblog meer bekendheid krijgt en dat Inge en ik nog veel plezier hebben in wat wij doen. 

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Mijn tip is dat doen wat jij mooi vind en niet wat andere mooi vinden. Blijf jezelf en dan komt alles goed denk ik… haha! 

Liefs Elsa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s