Paperbeau

1.Hoi Jennifer, wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor degene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Hi, ik ben Jennifer! Geboren en getogen in Den Haag, Nederland. Ik heb een grote passie voor reizen en Online Marketing. Ik heb de afgelopen zes jaar in het buitenland gewoond. De eerste vier jaar in de creatieve stad genaamd Berlijn, Duitsland. Daarna ben ik verhuisd naar het kosmopolitische Londen en noemde deze stad voor een jaar lang home. Na Londen ben ik verhuisd naar het palmbomen eiland Curaçao, mijn tweede thuis. De afgelopen zeven jaar ben ik werkzaam als digital growth marketeer waarbij ik me voornamelijk richt op het ontwikkelen van een digitale strategie, conversie-optimalisatie en de uitvoering van de digitale strategie. De blog — Paperbeau was in eerste instantie om mijn reizen te delen met familie en vrienden. Uiteindelijk is dit verder uitgegroeid tot een echte lifestyle blog.

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Paperbeau is een blog waar ik schrijf over allerlei verschillende aspecten van mijn leven. Maar ook schrijf ik over mijn passie en wat mij zo over de dag inspireert. Ik hoop met Paperbeau mijn lezers te inspireren en te motiveren om kritisch na te denken. Wellicht brengt het in je in contact met je hippie-spirit of verander je je perspectief over de verschillende onderwerpen waar ik over schrijf. Zo niet, dan hoop ik dat de lezers zich op zijn minst vermaakt tijdens het lezen van mijn persoonlijke ervaringen en dat ik ze enige wijsheid heb kunnen meegegeven.

3. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Voor mij is balans een mythe (en ik hou van wat ik doe) dus mijn werk en mijn privé leven zijn gemengd. Toch geloof ik wel dat het goed is om grenzen aan te geven. Bij het creëren van het leven dat ik wil, probeer ik de verhouding tussen de activiteiten van mijn leven — werk, vrije tijd, sport, ect. — vloeiend te houden en niet gefixeerd.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Ik ben begonnen met bloggen op 12 juli 2017. Ik kijk er met zoveel trots op terug. Ik had nooit verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Met ontzettend veel leuke samenwerking.

19905418_1916838141899483_1557691205028696718_n

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog, zo ja hoe ga je hiermee om? Ik heb nog geen enkele negatieve reactie gehad op mijn blog 😊 (Lucky me)

6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Zodra ik een onderwerp heb die ik interessant vind dan begin ik daarover te schrijven. Vaak lees ik ook zoveel mogelijk over het onderwerp. Na het schrijven stuur ik het naar mijn editor en ondertussen zoek ik afbeeldingen (en of video) om in de blogpost te verwerken. Zodra mijn blogpost klaar ik post ik het online en verspreid ik de blogpost op mijn Social Media kanalen.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hiermee om?

Toevallig had ik hier de afgelopen weken last van. Ik had totaal geen inspiratie om iets te schrijven. En dan doe ik dat ook niet, forceren heeft totaal geen zin. Het is wat het is en het komt wanneer het komt. Ik probeer mezelf wel te blijven stimuleren door constant op zoek te gaan naar inspiratie.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Vanuit mijn vak als Online Marketeer is het een absolute must om minimaal 1 keer in de maand een nieuwe blogpost te posten. Echter, is mijn doel om 4 keer in de week een post te plaatsen.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Eerlijk gezegd heb ik geen enkele verwachting voor de toekomst dan dat ik hoop dat de blog lang zal blijven bestaan.

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Het is belangrijk om SEO toe te passen op je blog. Een manier is om de juiste zoekwoorden te plaatsen op je website

Je kan Jennifer vinden op:

https://paperbeau.nl/

Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s