PS Cheryl

Vandaag geen Tag maar een interview met Blogger Cheryl

1.Hoi Cheryl , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Jazeker! Mijn blog ps. Cheryl (www.pscheryl.nl) is een mama- lifestyle blog waar ik schrijf over alles waar ik blij van word. Of het nu gaat om mijn eigen ervaringen als mama, lekkere recepten, leuke DIY of kidsproof hotspots door heel Nederland. Er zijn veel leuke artikelen te lezen.

2.Waarom ben je gaan bloggen over moederschap?

Zelf vind ik het enorm leuk om ervaringen van andere moeders te lezen. Daarnaast vind ik schrijven leuk en wilde ik op mijn beurt mijn eigen ervaringen weer delen. Zo is het balletje gaan rollen..

3. Hoe combineer je het bloggen met je moederschap?

Soms is dat wel eens lastig. Maar meestal schrijf ik mijn artikelen wanneer Wisse ligt te slapen tussen de middag, of doe ik ’s avonds nog het één en ander. Ik wil er eigenlijk niet mee bezig zijn wanneer hij wakker is.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Ps. Cheryl bestaat sinds november 2017. Nog heel even en ik kan mijn eerste blog-verjaardag vieren! Ik ben erg blij met alle lieve lezers en leuke reacties die ik krijg.

thumbnail_foto04

5.heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Niet zozeer negatieve reacties. Gelukkig niet moet ik zeggen. Wel dat er mama’s zijn die het niet altijd met mij eens zijn. En dat hoeft ook absoluut niet. Zo deel ik bijvoorbeeld geen herkenbare foto’s van Wisse op mijn blog of social media (www.instagram.com/pscheryl).

6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik probeer van te voren te bedenken waarover ik wil gaan bloggen. Zo kunnen op de meest rare momenten onderwerpen in mijn hoofd schieten. Wanneer ik op de trein sta te wachten, wanneer ik op bed lig of gewoon in de rij voor de kassa. Ik schrijf ze zo snel mogelijk op en schrijf zoveel mogelijk steekwoorden op wat ik er in wil verwerken. Zo heb ik voordat ik echt

achter de laptop kruip soms al een hele blog af in mijn hoofd. Daarna komen de foto’s meestal.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Gelukkig heb ik dat niet zo vaak moet ik zeggen. Ik heb meestal wel een voorraadje aan leuke onderwerpen op de plank liggen. Als ik even niets meer heb liggen, ga ik bijvoorbeeld een rondje Pinterest of Instagram doen. Gegarandeerd succes op leuke onderwerpen.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ja, ik heb een vast rooster. Elke woensdag en zondag om 06:00 uur komt er een blog van mij online. Daarnaast komt elke eerste vrijdag van de maand een inspirerende mama aan het woord in de rubriek memtalk. Nu het zomervakantie is, heeft mijn blog ook een klein beetje vakantie waardoor er niet 2x maar 1x per week een blog online komt. Vanaf september is het weer normaal.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

In de toekomst hoop ik mijn blog nog meer te kunnen uitbreiden. Leuke samenwerkingen aan te kunnen gaan en nog meer mama’s (to be) te kunnen bereiken. Dat zou ik echt fantastisch vinden!

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Tips! Uhm, ik denk dat het belangrijkste is dat je er plezier in hebt en houdt! Men denkt er soms heel gemakkelijk over, maar het is tijdrovender dan gedacht. Elke blog kost mij ongeveer 4 uren. Dus ook wanneer je een blog wilt beginnen, doe het alleen als je er voor de 100% voor wilt gaan! Dan gaat het je ook lukken, dat weet ik zeker!

Liefs, Cheryl

8 gedachten over “PS Cheryl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s